-15%

SUPER TOUR BACKPACK ROLAND GARROS 2024

Algne hind oli: €100.00.Current price is: €85.00.

Wilsoni Super Tour seljakott on avar ja funktsionaalne kaaslane, mis pakub piisavalt ruumi ja mugavust nii tennisemängijale kui ka reisijale. Seljakoti lukustatavad tõmblukud, polsterdatud sektsioonid ja Thermoguard vooder tagavad turvalise hoiustamise ning kaitsevad nii reketid, seadmed kui ka isiklikud esemed äärmuslike temperatuuride eest.

2 laos

Kirjeldus

Wilsoni Super Tour seljakott, mida peetakse tennisemängijate seas üheks funktsionaalsemaks, pakub käed-vaba mugavust ja rohkelt ruumi kõigeks vajalikuks – olgu see päevane väljasõit või nädalavahetuse puhkusereis. Selle disain on inspireeritud 2024. aasta Roland-Garrosi turniiri eriväljaandest. Kott on avar ja voolujooneline ning sisaldab polsterdatud sektsioone ühe või kahe katmata reketi, sülearvuti või tahvelarvuti jaoks ning ventileeritud taskut, mis sobib ideaalselt jalatsitele. Muud taskud hoiavad varustust, elektroonikat ja isiklikke esemeid. Lukustatavad tõmblukud tagavad väärtuslike esemete turvalisuse ning reguleeritavad õla- ja rinnarihmad mugava kandmise. Seljakoti sees on spetsiaalne tasku, mis kaitseb sülearvutit või tahvelarvutit.

Reketiosa lukustatavad tõmblukud ja Thermoguard vooder aitavad kaitsta suupisteid ning väiksemaid isiklikke esemeid äärmuslike temperatuuride eest. Koti reguleeritavad ja polsterdatud rihmad tagavad kandmismugavuse, ning ülaosas asuv sang muudab koti tõstmise lihtsaks. Eraldi tasku tagab higiste riiete ventilatsiooni ja õhuvahetuse reisi ajal.

Koti mõõtmed: 28,5 x 16,5 x 49 cm
Materjal: 80% polüuretaan, 20% polüester.