-10%

BLADE SUPER TOUR 9PK V9 Green

Algne hind oli: €130.00.Current price is: €117.00.

Reketikott on disainitud vastavalt Blade V9 stiilsele ja dünaamilisele välimusele. Kaks suurt sahtlit, millest ühes on kasutatud Thermoguard tehnoloogiat, mahutavad kuni neli reketit kummaski. Suured küljetaskud aitavad säilitada koti kuju ning pakuvad lisaruumi väiksematele asjadele. Reguleeritavad, pehmendatud seljakotirihmad ja kandesangad koti ülaosas ja otstes tagavad mugava ja lihtsa kandmise.

2 laos

Kirjeldus

Treeni stiilselt ja praktiliselt Wilsoni Blade Super Tour 9 Pack tennise reketikottiga, mis on inspireeritud Blade V9 dünaamilisest kujundusest ja smaragdrohelistest toonidest. Kott mahutab kuni üheksa reketit ning pakub rohkelt ruumi ka varustusele, riietele ja muudele vajalikele esemetele. Kaks peamist sahtlit on vooderdatud Thermoguard materjaliga, mis kaitseb reketeid temperatuurimuutuste eest. Eraldi ventileeritav jalanõude tasku ja välised küljetaskud tagavad lisaruumi, samas kui reguleeritavad, polsterdatud rihmad võimaldavad mugavat kandmist nagu seljakotti.

Reketikoti disain on kooskõlas Blade V9 stiilse ja dünaamilise väljanägemisega. Kaks peamist sahtlit, millest üks on varustatud Thermoguard tehnoloogiaga, mahutavad kumbki kuni neli reketit. Suured külgtaskud aitavad hoida koti vormi ning pakuvad lisaruumi väiksematele esemetele. Reguleeritavad ja pehmendatud seljakotirihmad ning kandesangad nii koti otsas kui ka peal muudavad koti kandmise lihtsaks ja mugavaks.

Koti mõõtmed on 73,5 x 33 x 33 cm.
Koti materjal on 80% PU ja 20% polüester.